cbuygo.com използва "бисквитки", за да Ти предостави най-доброто потребителско изживяване!

Xiomi Yi камера - едно незабравимо приключение

Публикувано от bunx 25/03/2016 0 Коментар(и)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За едно незабравимо прключение с камерите Yi

 

Със забързания начин на живот в големия град, все повече от нас търсят спокойствие и силни усещания сред природата. Ако и вие сте от тази разрастваща се група ентусиасти, то предложението на cbuygo.com е точно за вас.

 

Всеки любител на екстремните усещания си е мечтал за алтернатива на GoPro камерите, които се превърнаха в неразделна част от приключенията сред дивата природа. За наше щастие, от Xiaomi представиха достоен конкурент на превърналата се в синоним за екстремни преживявания GoPro и това е Xiaomi Yi Action Camera.

 

Както се забелязва още от името и, Xiaomi Yi е насочена към екстремното и дивото, като по никакъв начин не прави компромиси с това, за което е предназначена - да запише спомените ви. Но нека започнем с това, което веднага се набива на очи - ярките цветове: лайм и аквамарин карат Yi да прилича на детска играчка, като тези, които имахме в детството ни и ни караха да мечтаем един ден да има наистина работеща такава джаджа. Като оставим настрана ефектния подбор на цветове, Xiaomi Yi е с размери 60.4мм х 42мм х 21.2мм, което е много близко до големината на по-скъпите му събратя от семейството на GoPro. С теглото си от само 72гр. китайският конкурент на GoPro е достатъчно лек, за да може да ви върши работа, където и да сте.

 

Въпреки, че размерите и теглото на Xiaomi Yi са впечатляващи, все пак всеки от нас си купува камера поради една проста причина - за да снима. Тук, Yi също не разочарова, но има какво още да се желае, като смятаме, че всичко ще си дойде на мястото след няколко подобрения на фърмуера.

 

Сензорът в Xiaomi Yi e производство на Сони, и е доказалият се Sony Exmor R BSI CMOS 16 Million Pixel Sensor, като в допълнение, вашите незабравими моменти ще бъдат запечатани с помощта на 155-градусова широкоъгълна леща. Процесорът, който е в спортната камера на Xiaomi e също изпитания с времето и в други подобни продукти Ambarella A7LS, който е достатъчно мощен за бързата обработка на снимки и видео.

 

Като стана въпрос за видео, Xiaomi Yi определено ще ви впечатли. Малката камера може да записва Full HD картина при 60 кадъра в секунда, като, ако влошите качеството, може да достигнете до 120 кадъра в секунда при 720р и 240 при 480р. Малко повече може да се желае от снимките, и по-точно от не толкова добрия фокус, но сме убедени, че от Xiaomi ще оправят това със следващи ъпдейти на фърмуера. Иначе, имате на разположение 16 MP, както и различни режими при правенето на снимки.

 

За разлика от GoPro, Yi не разполага с дисплей, но за сметка на това може да свържете камерата към телефона си, посредством Bluetooth или Wi Fi, който има обхват до 100м. С негова помощ, също така можете бързо и лесно да прехвърлите всичките си файлове на телефон или лаптоп, като така спомагате за по-сигурното им съхранение.


Ние, от cbuygo.com се надяваме, че Xiaomi Yi ще се превърне в неразделен спътник по време на вашите приключения, и ще се убедите от първа ръка, че не винаги по-скъпото е много по-хубаво.

 

Напишете коментар